Schooldakrevolutie maakt blijvend impact in Noord-Holland.

Stichting Schooldakrevolutie

Hanneke Schellekens, Communicatie & Educatie.

Trots op:


Schooldakrevolutie maakt blijvend impact in Noord-Holland.

We zijn er trots op dat Stichting Schooldakrevolutie in korte tijd een constante en vertrouwde factor is geworden in Noord-Holland. Als onafhankelijke partij ontzorgen we scholen bij de realisatie van zonnepanelen op schooldaken. Daarbij moet je denken aan de inventarisatie, de voorbereidingen en aan het contact met overheden en uitvoerende partijen.”

“Sinds januari 2020 ligt er een stevige uitvalsbasis. Dankzij subsidie van de provincie Noord-Holland kunnen we schoolbesturen proactief benaderen. Hiermee maken we stap voor stap een blijvende impact bij de benodigde samenwerkingen tussen gemeenten, schoolbesturen en marktpartijen.

De schooldakrevolutie is geen sprint, maar een marathon gebleken. Een lange adem en veel voorbereiding zijn nodig, zodat alles en iedereen op het geschikte moment gereed staat om te verduurzamen.”

“Landelijk is ruim 40% van de scholen nu voorzien van zonnepanelen. Met 52,5% steken de Noord-Hollandse schooldaken ver boven het landelijke gemiddelde uit. Een mooi resultaat. Nu zo snel mogelijk door naar 100% zon-op-schooldaken!”

Meer weten over de inzet van schooldakcoaches? Neem contact op via contact@schooldakrevolutie.nl

Naar bovenNaar boven