Agenda

Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd over de Regionale Energiestrategie en gerelateerde onderwerpen. Niet alleen door ons als programmaorganisatie, maar ook door andere partijen zoals de Participatiecoalitie Noord-Holland, het Servicepunt Duurzame energie, het Nationaal Programma RES en anderen. Een overzicht hiervan vindt u in onze agenda.

16 april | Kennissessie Programma Energiehoofdstructuur

Online bijeenkomst van het project team Programma Energiehoofdstructuur (PEH). Hierin hoor je meer over het PEH en de bijbehorende Uitvoeringsagenda. 16 april van 13:00-14:30 uur. Interesse? Meld je dan nu aan.

23 april | Online-sessie Slimme oplossingen Netcongestie

SES Community organiseert op 23 april van 12.00-13.00 uur een online lunchsessie over twee slimme oplossingen voor netcongestie. De ene gaat over de energehub in de Amsterdamse haven. De andere over de Energie Buurtscan van Liander waarvan een pilot in Zaanstad loopt.

18 april | Vijfde tafel voor aquathermie Noord-Holland

Georganiseerd door Servicepunt Duurzame Energie. Locatie: Stadhuis van Zaanstad. Tijd: 13.30 tot 17 uur. Doelgroep: Professionals (gemeenteambtenaren, projectontwikkelaars, energiecoöperaties, woningcorporaties) die zoeken naar de mogelijkheden die aquathermie kan bieden in hun gemeente of daar al mee bezig zijn.

16 mei | Kennissessie Batterijen voor Bedrijven

Van 15.00-17.00 organiseert SES Community een kennissessie over batterijen voor bedrijven. Locatie: kantoor Westpoort van Liander.  Sprekers: Jan Maarten Kops over het installeren van batterijen bij het Westergasfabriek, en Henry Staal van Liander. Benieuwd, meld je dan snel aan.

16 mei | RES in vogelvlucht

NP RES organiseert van 9 tot 10 uur de online kennissessie ‘RES in vogelvlucht’ voor nieuwe bestuurlijk trekkers, regiocoördinatoren en collega’s binnen de RES-regio’s. Zij krijgen ‘in vogelvlucht’ een introductie in de RES. 

14 en 21 juni | Bustour Energieregio Noord-Holland

Ontdek de plekken die de kansen van de energietransitie laten zien. Met de bustour langs energieprojecten in Noord-Holland. Een mooie manier om kennis te maken met de RES. En om ervaringen te delen met collega professionals. 14 juni is de bus gereserveerd voor ambtenaren en andere professionals in de energietransitie. Op 21 juni zijn de volksvertegenwoordigers uitgenodigd.

20 en 21 juni | Expeditie Warmtetransitie voor nieuwe ambtenaren

Een tweedaagse kennismaking voor ambtenaren die kortgeleden zijn begonnen in het werkveld energietransitie (focus gebouwde omgeving). Locatie wordt binnenkort bekendgemaakt. De expeditie is van 9.30 tot 17 uur.

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven