Agenda

Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd over de Regionale Energiestrategie en gerelateerde onderwerpen. Niet alleen door ons als programmaorganisatie, maar ook door andere partijen zoals de Participatiecoalitie Noord-Holland, het Servicepunt Duurzame energie, het Nationaal Programma RES en anderen. Een overzicht hiervan vindt u in onze agenda.

Aankomend

Uitgebreid
Dec11
09:30 - 17:00 uur

Week van de Warmtetransitie

Duurzame warmte speelt een belangrijke rol in de energietransitie. We gebruiken circa 40% van de energie voor warmtetoepassingen, zoals het verwarmen van huizen en gebouwen. De warmtetransitie vraagt om een intensieve samenwerking tussen spelers in de warmteketen. In de week van 11 tot 15 december organiseert Energie Beheer Nederland met Stichting Warmtenetwerk de Week van de Warmtetransitie. Op woensdag 13 december is er een fysieke bijeenkomst in TivoliVredenburg.

Lees verder

Dec13
19:30 - 21:00 uur

Webinar ‘De Energieregio NH gaat door!’

Energieregio Noord-Holland gaat de straat op: hoe zien we de energietransitie terug op straat? Tijdens het webinar dat programmabureau RES Noord-Holland met provincie Noord-Holland houdt op woensdag 13 december luisteren we naar vragen van inwoners: hoe houd ik mijn huis warm zonder gas? Hoe ga ik zonnepanelen plaatsen als ik geen eigen dak heb? Hoe wordt bepaald waar die zonneweides en windparken komen? Het webinar is bestemd voor een ieder die meer wil weten over de energietransitie in Noord-Holland.

Lees verder

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven