Agenda

Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd over de Regionale Energiestrategie en gerelateerde onderwerpen. Niet alleen door ons als programmaorganisatie, maar ook door andere partijen zoals de Participatiecoalitie Noord-Holland, het Servicepunt Duurzame energie, het Nationaal Programma RES en anderen. Een overzicht hiervan vindt u in onze agenda.

9 juli | Hoe betrek je jongeren bij de energietransitie?

Op 9 juli van 12 tot 13 uur organiseren wij de online inspiratiesessie: Hoe betrek je jongeren bij de energietransitie? Isabelle Bolluijt (expert jongerentrends, gemeente Amsterdam) neemt je dan mee in de trends die spelen onder jongeren en geeft je handvatten om jongeren te betrekken in de energietransitie. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar energieregionh@noord-holland.nl. 

11 juli | Summer Event

Wij nodigen jullie graag uit voor ons jaarlijkse Summer Event. De heerlijke zomermix van verfrissende seminars, de mogelijkheid om te netwerken met collega professionals en een stukje infotainment. Inclusief de tropische hapjes en een drankjes. Genoeg redenen om je agenda te blokken dus. Donderdag 11 juli. Al zin in in? Meld je dan nu aan.

Naar bovenNaar boven