Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan hieronder aan voor de nieuwsbrief van energieregio’s Noord-Holland Noord en Noord-Holland Zuid. Deze gezamenlijke nieuwsbrief verschijnt ongeveer 1 keer per maand.

De velden met een * zijn verplichte velden.

Door inschrijving geeft u toestemming om uw gegevens ten behoeve van de toezending van deze nieuwsbrieven te verwerken in het mailprogramma MailChimp. U kunt de toestemming desgewenst per mail aan ons intrekken. Indien u onze nieuwsbrieven niet langer wilt ontvangen, kunt u uitschrijven via een link onderaan iedere nieuwsbrief.

Hieronder vindt u het archief met verzonden nieuwsbrieven.

Archief nieuwsbrieven

 • Juli 2022
  Hoe profiteert de omgeving van een zonnepark in Schagen? Welke subsidieregelingen zijn er voor solar carports? En hoe gaat het met het zonnecarré in de Haarlemmermeer? Lees het in onze zomerse nieuwsbrief vol inspiratie en zonne-energie! 
 • Juni 2022
  Van aardwarmte tot zonneparken, RES voor raadsleden en diverse interviews met betrokkenen over de energietransitie en het RES-proces. Hoe kan het beter?
 • April 2022
  Speciale nieuwsbrief voor raadsleden. Met een introductie over de RES, ondersteuning van gemeenten voor zon, wind en warmte, en hulp vanuit de provincie bij netcongestie. 
 • Februari 2022
  Subsidie voor solar carports, kansen voor kleine windturbines, participatie in Amsterdam en in Noord-Holland onder de loep, en hoe om te gaan met zorgen over zoekgebieden.
 • December 2021
  Alles over het uitvoeringsprogramma, een interview met gedeputeerde Edward, de leidraad financiële participatie en nog veel meer.
 • November 2021
  Interview met JongRES, laatste nieuws over het elektriciteitsnet, informatie over de Handreiking RES 2.0 en nog veel meer.
 • September 2021
  O.a. kansen aquathermie, moties en amendementen in RES-viewer en in gesprek met Marc Schot van Liander
Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven