De energietransitie live bekijken? Reserveer nu voor de bustour! 

Dit najaar komen ze er weer aan: de bustours langs diverse duurzame energieprojecten in Noord-Holland. Via deze inspirerende excursies kunnen ambtenaren en volksvertegenwoordigers de energietransitie ‘real live’ ervaren.

We gaan langs initiatieven en projecten voor opwekking van zonne- en windenergie op land, de warmtetransitie en de energie-infrastructuur. De betrokken specialisten praten je bij over de aanpak en alle hobbels die ze tegenkwamen. 

Het wordt gegarandeerd een bijzondere en inspirerende dag, met waardevolle ontmoetingen voor iedereen die zich bezighoudt met de lokale energietransitie. Een dag waar je de komende periode zeker je voordeel mee kunt doen, als je je moet verdiepen in plannen voor duurzame energie. 

Programma 
Een kleine greep uit het programma: we bezoeken het zonneveld van Schoteroog, de rioolwaterzuivering Amsterdam-West, de energieroute langs de A7, het warmtenet bij sporthal Waterlelie en datacentrum North C, de congestieoplossing van Schiphol Tradepark, en het windzoekgebied in de Haarlemmermeer en het Zonnecarré. 

29 september voor ambtenaren 
Op 29 september is deze bustour speciaal voor ambtenaren die zich met de energietransitie bezighouden. UPDATE: deze bustour zit al vol, aanmelden kan nog wel voor de wachtlijst. Als een plek voor u vrijkomt krijg u daarvan bericht als u zich hebt aangemeld.

20 oktober voor volksvertegenwoordigers 
Op 20 oktober is de bus gereserveerd voor geïnteresseerde volksvertegenwoordigers. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Beide bustours worden georganiseerd door de Energieregio’s Noord Holland Noord en Zuid. Inschrijven kan via bovenstaande knoppen. Meld je wel tijdig aan, want als de bus vol is kan er niemand meer bij. 

Bustour 2022
Bekijk
de impressie van de bustour van vorig jaar:

Naar bovenNaar boven