Blij met samenwerking in onze energieregio’s.

RES Noord-Holland Zuid

Roos Peeters, programmamanager RES Noord-Holland Zuid.

Trots op:

De samenwerking in onze energieregio Noord-Holland Zuid.

“In de ambtelijke vertegenwoordiging in de RES NHZ zijn aardig wat wisselingen geweest het afgelopen jaar en toch werken we met z’n allen goed en vruchtbaar samen in het hoge tempo van de RES. We delen kennis, informatie maar ook blijdschap en soms frustratie. Dat schept een band.”

“In een terugblik op 2023 denk ik vooral aan het ‘ontmoeten’. Dat deden we bij kennissessies, inspiratiebijeenkomsten, het zomerevent, de webinars, masterclasses en natuurlijk de bustours!”

De bustours bezorgen me nog steeds een glimlach: top voorbereiding, heerlijk eten en mooie locaties met goede en afwisselende voorbeelden. Het weer was de eerste keer met de ambtenaren al een uitdaging en toen de bestuurders aan de beurt waren, was het helemaal belabberd. Toch werden het rijke dagen vol ontmoeting, verbinding en pret. Ik kijk nu al uit naar komend jaar!

“Met alle activiteiten stimuleert Energieregio Noord-Holland kennisuitwisseling en creëert en onderhoudt het een relevant samenwerkingsnetwerk in de regio. We bouwen samen door aan een community waar je veel kunt ‘halen én brengen’, zoals nuttige kennis en informatie, ervaring, tips en ook geleerde lessen, handige contacten en nieuws.”

 

Naar bovenNaar boven