Webinar 13 december 

De Energieregio NH gaat door!

De Energieregio Noord-Holland gaat de straat op: hoe zien we de energietransitie terug op straat?

Aanleg van warmtenet in Alkmaar (foto Johannes Abeling, beeldbank Provincie Noord-Holland)

Tijdens de uitzending op woensdag 13 december luisteren we naar vragen van inwoners: Hoe houd ik mijn huis warm zonder gebruik te maken van gas? Hoe ga ik zonnepanelen plaatsen als ik geen eigen dak heb? Hoe komt de duurzame energie bij mijn huis? En hoe wordt bepaald waar de zonnedaken, windmolens, zonneweides en energie-infrastructuur komen? 

Er is dus heel veel HOE. Gelukkig is er ook heel veel ZO! Veel buurtbewoners, energiecoöperaties, netbeheerders, ondernemers en gemeenten in Noord-Holland werken hard aan de energietransitie. In deze uitzending brengen we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en kan ook jij je vragen stellen! 

Waarover?

Over de energietransitie in Noord-Holland

Waar?

Online, via Teams

Wanneer?

Woensdag 13 december van 19:30 tot 21:00 uur

Voor wie?

Iedereen in Noord-Holland die meer wil weten over de energietransitie

Kennissessies

Als programmaorganisatie faciliteren wij gemeenten, waterschappen en provincie bij het proces rond de Regionale Energiestrategieën van Noord-Holland. Het delen van kennis is hier een belangrijk onderdeel van. Hiervoor brengen wij overheden, bedrijfsleven en kennisorganisaties met elkaar in verbinding.

Samen met partners organiseren wij kennissessies over actuele vraagstukken rond de RES, zoals participatie, netcapaciteit, warmtetransitie en het betrekken van jongeren.

Binnenkort vinden nieuwe kennissessies plaats. Dit maken wij bekend via de agenda op deze website, onze nieuwsbrief en social media.

Inschrijven nieuwsbrief
LinkedIn energieregio Noord-Holland Noord
LinkedIn energieregio Noord-Holland Zuid
Twitter energieregio Noord-Holland Noord
Twitter energieregio Noord-Holland Zuid

Wil je de kennissessies terug zien? Klik hier voor een overzicht.

 

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven