Terugblik op webinar 'De Energieregio NH gaat door!'

Op 28 juni vond de uitzending plaats van het webinar ‘De Energieregio Noord-Holland gaat door!’. Doel was om betrokkenen bij te praten over de voortgang van de Regionale Energiestrategie (RES) van Noord-Holland Noord en Zuid.

Sprekers in de uitzending 'De Energieregio NH gaat door!' op 28 juni 2023. V.l.n.r. Paul Friedel (Provincie NH), Marina Schuit (Provincie NH), Matthijs Wind (gespreksleider), Odile Rasch (Energieregio NH) en Marijke ten Hoopen (Liander).

De energietransitie in Noord-Holland is in volle gang. In beide RES-regio’s wordt hard gewerkt om de ambities voor 2030 te realiseren. Woensdag 28 juni organiseerden de provincie Noord-Holland en Energieregio Noord-Holland een online kennissessie met verschillende betrokkenen over de stand van zaken over de energietransitie in Noord-Holland.

Diverse professionals gaven hun visie op de voortgang van de regionale energiestrategie. Daarbij werden een aantal actuele onderwerpen besproken. Van RES 2.0, herijking van zoekgebieden, verduurzaming van bedrijven, netcongestie en slimme netoplossingen, aquathermie, tot uitrol van warmtepompen en warmtenetten in wijken.

Vragen, feedback en tips naar aanleiding van de uitzending van dit webinar ontvangen we graag via energieregionh@noord-holland.nl.

Heeft u een vraag over specifieke onderwerpen? Dan kunt u de vraag mailen naar een van de sprekers. Hun mailadressen staan onderaan deze pagina.

Contactgegevens sprekers

Odile Rasch – odile.rasch@noord-holland.nl

Paul Friedel – paul.friedel@noord-holland.nl

Marijke ten Hoopen – marijke.ten.hoopen@alliander.com

Marina Schuit – marina.schuit@noord-holland.nl

René Strik – Rene@beplus.nl

Pim van Herk – HERKP@Noord-Holland.nl

Nicole van Wijk –  NvanWijk@woonwaard.nl

Mischa de Bruin – M.deBruijn@dijkenwaard.nl

Stefan Fritz – stefan.fritz@alliander.com

Harry de Brauw – harry.de.brauw@waternet.nl

Naar bovenNaar boven