Kennissessie 'Op zoek naar een masterplan warmte?'

Gemeenten ontwikkelen lokaal een transitievisie warmte. Maar de warmtetransitie stopt niet altijd bij de gemeentegrens. Hoe werk je dan regionaal samen?

Ontwikkel je een masterplan waar alle gemeenten in de regio zich aan moeten houden? Of kunnen lokaal ontwikkelde warmtenetten uiteindelijk een groter geheel vormen?

Hierover werd op donderdag 19 mei 2022 een online kennissessie georganiseerd door Energieregio Noord-Holland in samenwerking met Servicepunt Duurzame Energie.

Tijdens deze online kennissessie gingen we in gesprek over de zin (en soms onzin) van regionale samenwerking voor het versnellen van de warmtetransitie.

Hieronder is de kennissessie terug te kijken. Heeft u specifieke vragen voor één van de sprekers, dan kunt u ze zelf benaderen via de mailadressen op deze pagina


Sprekers

Robertjan Spaans
Servicepunt Duurzame Energie

Marcus Sloog
Omgevingsdienst Ijmond

Melle de Jong
Voormalig beleidsmedewerker BUCH gemeenten

Sigrid van der Valk
Gemeente Medemblik

Jade Oudejans
Servicepunt Duurzame Energie

Pim van Herk
Provincie Noord-Holland

Marco Berkhout
Energieregio Noord-Holland Zuid

 

 

Vragen?
Heeft u nog inhoudelijke vragen na deze kennissessie? Dan kunt u ze stellen door de sprekers via hun e-mailadres (zie links hiernaast) te benaderen. Voor andere vragen kunt u mailen naar Energieregio NH Noord en Energieregio NH Zuid. Bekijk ook onze website.

 

Naar bovenNaar boven