Webinar 'Slimme energieoplossingen voor bedrijven'

De Taskforce Energie-infrastructuur hield op 22 november een webinar om ondernemers te informeren over slimme netoplossingen.


Het elektriciteitsnet heeft op verschillende plekken in de provincie Noord-Holland zijn maximale capaciteit bereikt. De provincie en netbeheerder Liander werken samen in de Taskforce Energie-Infrastructuur om zo snel mogelijk het elektriciteitsnetwerk uit te breiden. In de tussentijd zoeken we naar slimme oplossingen om het elektriciteitsnet efficiënter te gebruiken.

Webinar
De Taskforce Energie-infrastructuur hield op 22 november een webinar om ondernemers te informeren over de slimme oplossingen en te inspireren om deze toe te passen. Meer dan 200 bedrijven uit de gemeenten Koggenland, Opmeer, Medemblik, Hollands Kroon, Schagen, Bergen, Dijk & Waard, Alkmaar, Castricum, Heiloo en Purmerend hadden zich aangemeld voor dit webinar.

Diverse oplossingen
Diverse energie-oplossingen zijn voorbij gekomen die mogelijk interessant zijn voor ondernemingen. Denk aan congestiemanagement, energieopslag of cable pooling. Met deze slimme netoplossingen creëert een onderneming meer zekerheid voor voldoende stroom én ontstaat ruimte op het elektriciteitsnet voor andere ondernemers in de regio.

Sprekers


Ellen van der Heijden, provincie NH

Wies Thesingh

Marijke ten Hoopen, Liander

Nico Meester, ONHN

Jeroen Panis, Indutecc

Informatiepakket

Download het informatiepakket ‘Slimme energie-oplossingen voor bedrijven’

Vragen?
Heeft u nog inhoudelijke vragen na dit webinar? Dan kunt u ze stellen door de sprekers via hun mailadres (zie linkerkolom) te benaderen. Vragen aan de Taskforce Energie-infrastructuur NH kunt u mailen naar taskforce-energieinfra@noord-holland.nl.

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven