logo_noord-hollandse_energieregio

Pakket 3:
Zo doe je mee

We hebben iedereen nodig om de energietransitie vaart te geven. Met dit pakket kun je je eigen campagne starten en een specifieke groep mensen aanspreken en aanmoedigen om mee te doen aan een actie, bijeenkomst of initiatief.

Posters

Deze zes posters zijn voorzien van een witte strook waar je een eigen boodschap in kan plaatsen. Dat kan van alles zijn, zoals een verwijzing naar een eigen website of een uitnodiging voor een initiatief of bijeenkomst. Zolang het maar gaat over duurzaam opgewekte energie.

De posters zijn beschikbaar in drie verschillende formaten: A4, A2, A1, A0. Ook zijn er standaard posters die verwijzen naar de landingspagina vanhoenaarzo.nl

Social posts

Hier vind je teksten en beelden voor social media (Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube). Centraal hierin staan de HOE-vragen: vragen die mensen nieuwsgierig maken en aanmoedigen op zoek te gaan naar antwoorden. Uiteraard kun je de tekst naar je hand zetten en verwijzen naar een eigen initiatief, landingspagina of actie.

Social  Posters – Beelden en teksten

Video teasers – Video’s en teksten

Logo set

Wil je gebruik maken van het beeldmerk ‘van hoe naar zo’? Deze kun je downloaden op verschillende formaten.

Logo’s – HOE/ZO Naast elkaar (PNG)

Logo’s – HOE/ZO boven elkaar (PNG)

Wil je ook de energietransitie versnellen?

Gebruik dan deze communicatie toolkit om anderen te inspireren. Ga opzoek naar voorbeelden, projecten, innovaties en verhalen over duurzame opwek in jouw buurt. Maak er mooie verhalen, films of posts van en stuur dit naar: energieregionh@noord-holland.nl.

Wij helpen je om jouw verhalen verder te verspreiden!

2_ZO__wit_op_blauw_vlak_RGB_L

Tip de redactie

Ken jij een mooi initiatief op het gebied van duurzame energie waar we aandacht aan zouden moeten besteden? Deel het verhaal met ons. Dan kunnen wij het weer delen en zo nog meer mensen inspireren.